skip to Main Content

Blokkari / barback, Periscope (kesätyö), Tampere

Haemme nyt blokkareita / barbackeja kesäksi 2023 asiakkaallemme Ravintola Periscopeen, Tampereelle. Töiden aloitus toukokuussa, töitä on tarjolla vähintään elokuun loppuun.

Työnkuvaan kuuluu astioiden blokkaaminen, baarin taustatyöt, yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä muut avustavat tehtävät.

Odotamme sinulta: 

  • Kokemusta vastaavista työtehtävistä.
  • Vähintään 18 vuoden ikää.
  • Ripeyttä ja joustavuutta.
  • Hyvää fyysistä kuntoa.
  • Innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön.

Erittäin tärkeänä pidämme itseohjautuvuutta, ahkeruutta ja positiivista asennetta.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.

Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten laita hakemusta tulemaan.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot osoitteeseen [email protected]. Laita otsikoksi ”Blokki / barback, kesätyö, Periscope”, tai hae alla olevalla kaavakkeella.

Lisätietoja:
Eveliina Korkalainen
044 7116282


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top