skip to Main Content

Kahvilatyöntekijä, Ståhlberg Ideapark, Lempäälä

Haemme nyt kahvilatyöntekijää Ståhlbergin kahvilaan Lempäälän Ideaparkkiin. Ståhlberg Ideapark on viihtyisä, monipuolinen lounas-kahvila, jossa asiakaspaikkoja yhteensä 160. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan; 90 tai 112,5h / 3 viikkoa.

Tässä työssä pääset osaksi rempseää ja nuorekasta työyhteisöä. Ståhlbergilla on tarjolla upeita kakkuja, piirakoita ja muita leivonnaisia, jotka valmistetaan omassa Royal Bakeryn leipomossa Ideaparkissa. Lisäksi valikoimaan kuuluu mm. erikoiskahveja sekä täytettyjä leipiä. Maukasta kotiruokalounasta on tarjolla joka päivä, lisäksi kahvilan yhteydestä löytyy Spice Ice ja kuplavohvelikahvila.

Odotamme sinulta:
  • Kokemusta asiakaspalvelu- / ravintola-alan työtehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta.
  • Kokemusta kahvilassa työskentelystä.
  • Hygieniapassia.
  • Positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta.
  • Innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Ideaparkkiin pääsee kätevästi bussilla tai omalla autolla. Ideaparkista löytyy henkilökunnalle oma, ilmainen parkkipaikka.

Tarjoamme sinulle huikean työpaikan lisäksi lounasedun, sekä kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen.

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen [email protected], otsikoksi ”Kahvilatyöntekijä, Ståhlberg Ideapark”, tai hae alla olevalla kaavakkeella.

Lisätietoja:
Emmi Lehtimäki
[email protected]
+358 44 243 2587


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top