skip to Main Content

Kahvilatyöntekijä, Ståhlberg (kesätyö), Lempäälä

Haemme nyt kahvilatyöntekijöitä kesätöihin Ståhlbergin kahvilaan Lempäälän Ideaparkkiin. Ståhlberg Ideapark on viihtyisä, monipuolinen lounas-kahvila, jossa asiakaspaikkoja yhteensä 160. Töitä on tarjolla kesäkuusta elokuuhun 90 h / 3 viikkoa, ennen kesää mahdollista keikkatyö. Kesän jälkeen mahdollisuus jatkaa työsuhdetta.

Tässä työssä pääset osaksi rempseää ja nuorekasta työyhteisöä. Ståhlbergilla on tarjolla upeita kakkuja, piirakoita ja muita leivonnaisia, jotka valmistetaan omassa Royal Bakeryn leipomossa Ideaparkissa. Lisäksi valikoimaan kuuluu mm. erikoiskahveja sekä täytettyjä leipiä. Maukasta kotiruokalounasta on tarjolla joka päivä, lisäksi kahvilan yhteydestä löytyy Spice Ice ja kuplavohvelikahvila.

Odotamme sinulta:
  • Kokemusta asiakaspalvelu- / ravintola-alan työtehtävistä.
  • Kokemus kahvilassa työskentelystä ja alan koulutus (tai tällä hetkellä opiskelu) katsotaan eduksi.
  • Hygieniapassia.
  • Positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta.
  • Innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Ideaparkkiin pääsee kätevästi bussilla tai omalla autolla. Ideaparkista löytyy henkilökunnalle oma, ilmainen parkkipaikka.

Tarjoamme sinulle huikean työpaikan lisäksi lounasedun, sekä kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen [email protected], otsikoksi ”Kahvilatyöntekijä, kesätyö, Ståhlberg Ideapark”, tai hae alla olevalla kaavakkeella.

Lisätietoja:
Emmi Lehtimäki
[email protected]
+358 44 243 2587


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top