Haemme nyt kokkia talvikaudelle Leville, ravintola Hulluun Poroon. Töitä on tarjolla marraskuusta huhtikuun loppuun. Majoitus löytyy.
Odotamme sinulta:
- Kokemusta kokin työtehtävistä
- Alan koulutus katsotaan eduksi
- Reseptiikan ja ruoanvalmistus tekniikoiden hallintaa
- Hyvää tilannetajua
- Tunnet sesonkityön
- Paineensietokykyä ja joustavuutta
- Innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön
- Hyvää huumorintajua ja positiivista asennetta
- Hyviä tiimityöskentelytaitoja
Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella.
Tarjoamme sinulle kattavan työterveyden Mehiläisessä, sekä laajennetun tapaturmavakuutuksen myös vapaa-ajalle.
Kysy rohkeasti lisää!
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot osoitteeseen [email protected], otsikoksi ” Kokki, Hullu Poro”, tai hae alla olevalla kaavakkeella.
Lisätietoja:
Antti Savaloja
Antti Savaloja