skip to Main Content

Kokki, Periscope (kesätyö), Tampere

Haemme nyt a la carte kokkeja kesäksi 2023 asiakkaallemme Ravintola Periscopeen, Tampereelle. Töiden aloitus toukokuussa, ja töitä on tarjolla täydet 112,5 h / 3 viikkoa vähintään elokuun loppuun, mahdollisuus myös jatkoon. Palkkaus sopimuksen, sekä kokemuksen mukaan.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.

Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta a la carte kokin työtehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta.
  • Alan koulutus katsotaan eduksi.
  • Hygieniapassia.
  • Paineensietokykyä ja joustavuutta.
  • Innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön.

Erittäin tärkeänä pidämme itseohjautuvuutta ja positiivista asennetta.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten laita hakemusta tulemaan.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot osoitteeseen [email protected]. Laita otsikoksi ”Kokki, kesätyö, Periscope”, tai hae alla olevalla kaavakkeella.

Lisätietoja:
Eveliina Korkalainen
044 7116282


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top