skip to Main Content

Kokki, ProDine Oy (kesätyö), Oulu

Haemme asiakkaallemme ProDine Oy:n aurinkoiseen tiimiin tulevalle kesälle 2023 kokkeja!
Työsuhde on määräaikainen 112,5 / 3 vko tunneilla. Aloitus sopimuksen mukaan huhtikuun lopusta elokuun alkuun tai syksyyn.
ProDine Oy:llä on kaksi ravintolaa Oulussa, jotka sijaitsevat Nallikarissa. Tarjolla on useampia työtehtäviä ja pisteet vaihtelevat ProDine Oy:n kahdessa eri ravintolassa.
Ravintola Nallikari tarjoaa asiakkailleen laadukkaan a la carten lisäksi lounasta, brunssia ja juhla/kokous palvelua. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin. Kesäisin asiakkaat saavat nauttia ruoan ja juomien lisäksi auringosta 300 paikkaisesta terassista.
Nallikari Bakery & Bistro lötyy laadukkaat makeat leivonnaiset ja kakut, sekä herkulliset smörrebrödit. Bakery & Bistro tarjoaa päivittäin aamiaista, lounasta ja bistromenun antimia.
Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy työkokemusta kokin tehtävistä. Sinulla on reseptiikka ja ruoan valmistus tekniikat hallussa. Sopeudut nopeasti vaihtuviin tilanteisiin. Olet luova ja sinulta löytyy paineensietokykyä. Lounaskokin ja / tai leipomo kokemus plussaa.
Jotkin työtehtävät vaativat auton käyttöä, joten katsomme eduksi mikäli sinulta löytyy ajokortti + auto! Kilometrit korvataan.
Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella + hyvät henksuedut!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöitten löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:

[email protected], laita otsikoksi ”Kokki, Nallikari”
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

     

    Back To Top