skip to Main Content

Kokki, Winebar Kurkela (Kesätyö), Oulu

Haemme Winebar Kurkelaan kesäksi asiakaspalveluhenkistä kokkia!
Winebar Kurkela on uniikki viinibaari, joka avasi ovet Pikisaaressa kesällä 2021. Kurkela tarjoaa asiakkailleen valtavirrasta poikkeavia uniikkeja viinejä, sekä hyvin valmistettuja ruoka annoksia yksittäin tai 5-ruokalajin menuna paikallisista raaka-aineista sesongin mukaan. Sunnuntaisin Kurkelassa nautitaan brunssia.
Haemme siis osa-aikaista kokkia kesäksi vahvistamaan Kurkelan keittiön rivejä. Työt alkavat kesäkuun puolessa välissä ja kestävät elokuun alkuun.
Tässä työssä pääset yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa toteuttamaan Kurkelan ideologiaa paikallisista raaka-aineista, näyttämään taitosi ja käyttämään luovuuttasi, sekä palvelemaan asiakkaita henkilökohtaisesti. Lisäksi olet osana luomassa unohtumattomia elämyksiä makujen muodossa!
Odotamme sinulta:
  • kokemusta ravintolakokin tehtävistä,
  • kiinnostusta ruoan laittoa ja lähiruokaa kohtaan,
  • sitoutumista,
  • asiakaspalveluhenkisyyttä,
  • olet luotettava ja loisto tyyppi!
Tarjoamme sinulle:
  • Kesätyön innoittavassa työyhteisössä,
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
  • ja sopimus palkan!
Käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:
[email protected], laita otsikoksi ”Winebar Kurkela, kokki (kesätyö)”
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top