skip to Main Content

Salin vuoropäällikkö, Periscope, Tampere

Haemme nyt vakituista, kokoaikaista, salin vuoropäällikköä asiakkaallemme Ravintola Periscopeen, Tampereelle. Töiden aloitus syksyllä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Oletko siis etsimämme hymyilevä tiimipelaaja joka innostuu uuden oppimisesta, jaksaa tsempata työkavereita ja jolla ei mene sormi suuhun kovemmassakaan kiireessä?

Palkkaamme taas läjän uusia ammattilaisia Periscopen kasvavaan tiimiin, olit sitten alan kokenut konkari tai suuren kiinnostuksen omaava uusi tulokas alalla, voit olla etsimämme henkilö!

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.

Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta a la carte tarjoilijan työtehtävistä.
  • Alan koulutus katsotaan eduksi.
  • Hygienia- ja anniskelupassia.
  • Kykyä johtaa vuoroa.
  • Paineensietokykyä ja joustavuutta.
  • Innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön.

Erittäin tärkeänä pidämme itseohjautuvuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle kattavan työterveyden Mehiläisessä, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten laita hakemusta tulemaan.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot osoitteeseen [email protected]. Laita otsikoksi ”Työhakemus, Salin vp, Periscope”, tai hae alla olevalla kaavakkeella.

Lisätietoja:
Eveliina Korkalainen
Rekrytointikonsultti
044 7116282


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top