skip to Main Content

Tarjoilija Bar & Bistro Gillet, Helsinki

Haemme upeaan Bar & Bistro Gillettiin Kasarmikadulle Tarjoilijaa!
 
”Ravintolan ruokafilosofia pohjautuu ennen kaikkea ensiluokkaisiin, pohjoisiin raaka-aineisiin. Ruokalistallamme voit aistia runsaasti vaikutteita klassisesta mannermaisesta ja skandinaavisesta perinteestä, mutta emme arastele käyttää hyväksemme tuulahduksia maailman etnisistä keittiöistä. Mielestämme valtamerien äyriäiset tulevat hyvin toimeen Inarijärven siian kanssa, eikä Herrankunnan tilan kyyttö riitele calabrialaisen N’duja -salamin kanssa. Kaiken keskiössä on raaka-aine ja maku. Valmistusmetodimme pidämme modernin yksinkertaisina ja olennaisinta korostavina.”

 

Gilletin upeat puitteet ja monipuoliset tilat sekä näyttävä baari takaavat, että työ on erittäin monipuolista.
Miltä kuulostaisi aamiais-, ja cocktailtilaisuuksien, Kabinettiordereiden tai Á la carten parissa työskentely.
Tämä kaikki onnistuu saman katon alla Gilletissä.
Etsimme siis erittäin monipuolisen kokemuksen omaavaa tarjoilijaa työskentelemään tässä mahtavassa tiimissä. Töitä on tarjolla niin aamu kuin iltavuoroissa.
Toivomme että sinulta löytyisi:
  • Kokemusta tarjoilijan työstä a´la carte ravintolassa, tilaustarjoilijan kokemuksesta on suuri etu.
  • Viini,- ja cocktailtuntemusta
  • Tiedät mikä on Orderi ja miten sitä käytetään
  • Positiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja
  • Suomen-, ja englanninkielen sujuvaa osaamista, ruotsin osaaminen on sinulle etu.
Jos kiinnostuit niin annan mielelläni lisätietoja:
Krista Remander
Rekrytointikonsultti
+358 41 314 6010
[email protected]


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top