skip to Main Content

Tarjoilija, Lasipalatsi

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista a´la carte- tarjoilijaa perinteikkääseen Ravintola Lasipalatsiin.

 

”Ravintola Lasipalatsi on kaikkien tuntema ravintola Helsingin keskustassa. Panostamme maistuvaan ruokaan, klassikkoannoksiin sekä tasokkaaseen viinivalikoimaan, josta löytyy viini kuin viini vaativaankin makuun – kuitenkin maltillisesti hinnoiteltuna. Keskeinen sijainti pääkaupungin ytimessä tuo viehättävän urbaanin leimansa ravintolakokemukseen, ja suurista ikkunoista voikin ihailla lounasajan ihmisvilinää tai tunnelmallisesti tummenevaa iltaa.”

 

Töitä on tarjolla vakituisesti syyskuusta lähtien tai halutessasi voidaan myös solmia määräaikainen työsuhde syyskuusta jouluun.
Lasipalatsissa työskennellään rennolla, mutta ammattitaitoisella tyylillä, huolehtien asiakkaiden loistavasta palvelusta.
Henkilökunnan jaksamisesta huolehditaan ja tauot pidetään, jotta hymy sekä asiakaspalvelu olisi helppoa.

 

Lasipalatsin yhteydessä toimivassa Bio Rexissä pääset halutessasi myös tarjoilemaan erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Hyvin monipuolinen työ siis tarjolla.

 

Palkka sovittavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

  • Olethan iloinen asiakaspalvelija ja jaksat hymyillä koko serviisin ajan.
  • Toivoisimme että sinulta löytyisi vähintään kaksi vuotta kokemusta a’ la carte tarjoilijan työstä, sekä viinituntemusta.
  • Hygieniapassia tarvitaan ravintolassa työskentelyyn ja anniskelupassista on etu.
Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi tulemaan otsikolla Lasipalatsi ansioluetteloineen, [email protected] tai käytä alla olevaa lomaketta.
Krista Remander
Rekrytointikonsultti
+358 41 314 6010
[email protected]


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top