skip to Main Content

Tarjoilija Trattoria Sognoon, Helsinki

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista À la carte tarjoilijaa Trattoria Sognoon Töölöön.

Trattoria Sogno sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Runeberginkadun ja Mannerheimintien risteyksessä aivan Oopperan kulmilla.

Sognossa tarjoillaan arkisin pöytiintarjoiltua lounasta ja lauantaisin ihastuttavaa brunssia. Iltaisin Sognossa keskitytään tarkkaan harkittujen á la carte annosten ja menukokonaisuuksien tarjoiluun, mahtavien Italialaisten viinien kera.

Sogno on toiminut Töölössä kymmenen vuoden ajan ja on paikallisten suuressa suosiossa. Oopperan, musiikkitalon, jäähallin ja Olympiastadionin läheisyys takaavat että vauhdikkaita päiviä on luvassa. Sognon henkilökunta koostuukin ravintola-alan ammattilaisista ja nyt tarvitsemme perheeseemme lisää jäseniä.

Sogno on avoinna tiistaista lauantaihin, sekä muutamana sunnuntaina vuodessa.
Pääsääntöisesti vietämme siis sunnuntain ja maanantain vapailla.

Toivoisimme että sinulta löytyisi osaamista á la carte tarjoilusta ja tuntisit Italialaisia viinejä jonkun verran. Baariosaamisesta on tässä työssä suuri etu.

Palkka sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Töitä on tarjolla vakituisesti ja kokoaikaisesti tai halutessasi osa-aikaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja haastattelemme sopivia henkilöitä koko hakuajan.

Lisätietoja:
Krista Remander
+358 41 314 6010

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian, sillä tämä paikka täytetään heti oikean henkilön löytyessä

[email protected]

 

 


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top