skip to Main Content

VIP host, Periscope (kesätyö), Tampere

Haemme VIP hosteja Ravintola Periscopeen, Tampereelle, kesälle 2023. Töitä on tarjolla toukokuun alusta elokuun loppuun kokoaikaisesti (112,5 h / 3 viikkoa).

Työnkuvaan kuuluu vastata pöytävarauksen tehneiden sohvaryhmä asiakkaiden illasta. Ottaa asiakkaat vastaan plaseerauksen mukaan, myydä juotavaa heille pöytiintarjoiltuna, rahastaa ja huolehtia heidän yleisestä viihtyvyydestä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu saunoilla asiakkaiden vastaanotto, asiakkaille juoman myyminen ja palvelu, opastus SPA:n käytössä sekä saunaosaston pienet huoltotyöt (altaiden tyhjennys ja täyttö, saunan lämmitys, paikkojen siistiminen varausten välissä). Näiden lisäksi blokkaamista ja barbackina toimimista.

Oletko siis etsimämme hymyilevä tiimipelaaja joka innostuu uuden oppimisesta, jaksaa tsempata työkavereita ja jolla ei mene sormi suuhun kovemmassakaan kiireessä?

Olit sitten alan kokenut konkari tai suuren kiinnostuksen omaava uusi tulokas alalla, voit olla etsimämme henkilö!

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta (baari)tarjoilijan / vastaavista työtehtävistä.
  • Hygieniapassia, anniskelupassi katsotaan eduksi.
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta.
  • Paineensietokykyä ja joustavuutta.
  • Innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön.

Erittäin tärkeänä pidämme itseohjautuvuutta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Periscope tuo Tampereelle trendikkään sosiaalisen ruokakulttuurin ja pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.

Ravintolan ainutlaatuisista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla. Toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon sekä kokoustamiseen ja unohtumattomiin yksityistilaisuuksiin.

Tarjoamme sinulle kattavan työterveyden Mehiläisessä, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot osoitteeseen [email protected]. Laita otsikoksi ”VIP host, kesätyö, Periscope”, tai hae alla olevalla kaavakkeella.

Lisätietoja:
Eveliina Korkalainen


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top