skip to Main Content

Ravintolapäällikkö, Beer & Cafe Solmu, Vantaa

Haemme ihastuttavaan Beer & Cafe Solmuun ammattitaitoista Vuoropäällikköä, joka olisi valmis kasvamaan Ravintolapäällikön saappaisiin tai jo kannuksensa ansainnutta Ravintolapäällikköä.

 

Toivoisimme löytävämme henkilön, jolla olisi jo esihenkilö kokemusta ja olisi valmis ottamaan enemmän vastuuta. Tarkoituksena olisi perehdyttää uusi esihenkilö ottamaan vastuun koko ravintolan vetämisestä, mutta nykyisen ravintolapäällikön avulla ja perehdytyksellä.

 

Solmu tarjoilee upeita kotimaisia pienpanimo oluita, sekä hyvin valikoituja ulkolaisia oluita. Myös siiderit, viinit ja muut virvokkeet kuuluvat vahvasti Solmun valikoimaan.
Tarjolla on myös pientä purtavaa kuten suosittuja tapaksia, salaatteja, avoleipiä ja hodareita. Myös Kaffa Roasteryn kahvit sekä makeat kakut ja pullat ovat naapuruston suosiossa.

 

Kerran kuussa Solmussa vietetään Stand Up-iltoja vierailevilla tähdillä ja kerran viikossa Solmu täyttyy pubivisailijoista!
Solmussa on hyvin vahva yhteisöllisyyden tunne ja naapurustot kokoontuvat tänne viettämään aikaa sekä tapaamaan ystäviään. Solmu sijaitsee Kivistön uudella alueella juna-aseman lähellä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Töitä on tarjolla vakituisella kokoaikaiselle ravintolapäällikölle. Töiden aloitus lokakuun aikana sopimuksen mukaan, mahdollisuus aloittaa hyvinkin nopealla aikataululla ja haastattelut sovitaan välittömästi.

 

Toivoisimme että sinulta löytyisi:

 

 • Kokemusta ravintolassa vuoropäällikkönä työskentelystä, kokemus olutravintolassa työskentelystä katsotaan eduksi.
 • Kiinnostusta oluisiin ja tuotekehitykseen sekä ymmärrystä katteisiin.
 • Osaat suunnitella työtäsi ja ajatella kokonaisuutta.
 • Tiimityöskentelytaitoja ja olet valmis myös itsenäiseen työskentelyyn sekä pystyt työskentelemään kaikissa vuoroissa.
 • Huumorintajua ja joustavuutta.
 • Positiivista asennetta työn tekoon.
 • Hygienia-, sekä anniskelupassi.

 

Valittu henkilö työllistyy suorarekrytoinnilla yrityksen omaksi työntekijäksi ja saa myös käyttöönsä yrityksen henkilökuntaedut kuten parkkipaikan, kuntosalin, hierontaedut sekä työterveyden

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen:

Krista Remander
Rekrytointikonsultti
+358 41 314 6010
[email protected]


  KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

  Back To Top