skip to Main Content

A la carte kokki Kuparipajaan, Fiskari

Haemme ammattitaitoisia kokkeja kesäsesonkiin perinteikkääseen Fiskariin. Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola joka tarjoilee maukasta lounasta ja á la carte ruokaa kauden parhaista raaka-aineista. Kuparipajassa tiivistyy Fiskarsin Ruukin henki: perinteiset käsityötaidot yhdistettynä moderniin ajatteluun ja designiin.…

Read more

A la carte kokki, Ravintola Nallikari (kesätyö 2024)

Haemme asiakkaallemme Ravintola Nallikarin aurinkoiseen tiimiin tulevalle kesälle 2024 ammattitaitoista a la carte kokkia!

Työsuhde on määräaikainen kesäkuun lopusta – elokuun alkuun. Tunteja tarjolla vähintään 90 h / 3 vko.

Ravintola Nallikari tarjoaa asiakkailleen laadukkaan a la carten lisäksi lounasta, brunssia ja juhla/kokous palvelua. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin. Kesäisin asiakkaat saavat nauttia ruoan ja juomien lisäksi auringosta 300 paikkaisesta terassista. Ravintola Nallikari on yksi ProDine Oy:n neljästä ravintolasta.

Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy työkokemusta a la carte kokin tehtävistä vähintään kaksi vuotta. Sinulla on reseptiikka ja ruoan valmistus tekniikat hallussa. Olet säpäkkä, itseohjautuva ja annosten nosto sujuu sinulta kuin tanssi. Lisäksi olet valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. Puhut hyvää suomea ja sinulla on hygieniapassi suoritettuna.

Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella.

Tarjoamme sinulle Staffmaxin kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia. Lisäksi saat käyttöön ProDine Oy:n hyvät henkilökuntaedut!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen: [email protected], laita otsikoksi ”Kesätyö: Kokki, Nallikari”

Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
Read more

A la carte -kokki (kesätyö), Tampere

Haemme ammattitaitoisia a la carte -kokkeja Tampereen ja sen lähialueiden ravintoloihin kesäsesongin ajaksi. Tampereen ja sen lähialueiden ravintolatarjonta on laaja ja monipuolinen. Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa työkokemusta a la carte -kokin työtehtävistä sekä alan koulutusta. Ruoanlaitto on sinulle intohimo ja…

Read more

A la carte kokki, Ravintola Nallikari, Oulu

Haemme asiakkaallemme Ravintola Nallikarin aurinkoiseen tiimiin ammattitaitoista a la carte kokkia!

Työsuhde on vakituinen 112,5 / 3 vko tunneilla. Aloitus mahdollisimman pian!
 

Ravintola Nallikari tarjoaa asiakkailleen laadukkaan a la carten lisäksi lounasta, brunssia ja juhla/kokous palvelua. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin. Kesäisin asiakkaat saavat nauttia ruoan ja juomien lisäksi auringosta 300 paikkaisesta terassista. Ravintola Nallikari on yksi ProDine Oy:n viidestä ravintolasta.

Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy työkokemusta a la carte kokin tehtävistä vähintään kaksi vuotta. Sinulla on reseptiikka ja ruoan valmistus tekniikat hallussa. Olet säpäkkä, itseohjautuva ja annosten nosto sujuu sinulta kuin tanssi. Lisäksi olet valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. Puhut hyvää suomea ja sinulla on hygieniapassi suorittettuna.

Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella.

Tarjoamme sinulle Staffmaxin kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia. Lisäksi saat käyttöön ProDine Oy:n hyvät henkilökuntaedut!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen: [email protected], laita otsikoksi ”Kokki, Nallikari”

Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
Read more

Kokki, Hiekkadyyni Oy, Kalajoki (kesätyö 2024)

Haemme asiakkaallemme Hiekkadyyni Oy:n aurinkoiseen tiimiin tulevalle kesälle 2024 kokkeja!

Työsuhde on määräaikainen täysillä tunneilla toukokuusta elokuun loppuun.

Työtehtävät ja työpisteet voivat vaihdella Hiekkadyyni Oy:n kolmessa eri ravintolassa;

Sandy Kelt on hyvin suosittu irkkupubi hiekkasärkillä! Sandy Kelt tarjoaa asiakkailleen viskien ja oluiden lisäksi laajan valikoiman maittavia à la carte annoksia sekä live musiikkia.

Beach Bar Surffari sijaitsee aivan Hiekkasärkkien camping alueen ytimessä. Surffarissa nautitaan rennossa ilmapiirissä virkistävien juomien ja maittavien ruokien lisäksi erilaisista tapahtumista sekä upeasta lasitetusta meriterassista!

Dyyni on varmasti yksi legendaarisin yökerho Kalajoella. Dyyni tarjoaa asiakkailleen herkulliset cocktailit sekä takuuvarmat bileet! Lisäksi Dyynin tiloissa järjestetään erilaisia illallisia ja yksityistilaisuuksia.

Kaikki ravintolat sekä majoitus sijaitsevat kävelymatkan päästä toisistaan.

Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy työkokemusta kokin tehtävistä. Sinulla on reseptiikka ja ruoan valmistus tekniikat hallussa. Sopeudut nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet joustava ja loistat positiivista asennetta! Takataskusta täytyy löytyä hygieniapassi.

Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella Majoitus löytyy 150 € / kk.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi Staffmaxin kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia. Lisäksi saat käyttöön Hiekkadyyni Oy:n hyvät henkilökuntaedut!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen: [email protected], laita otsikoksi ”Kokki, Hiekkadyyni”

 
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
Read more

Kokki, Hotelli Iso-Syöte Ravintola Hilltop (talvikausi), Pudasjärvi

Näköalaravintola Hilltop kaipaa à la carte taitoista kokkia!
”Rento ja ystävällinen palvelu herkullisen ruuan ja upean maiseman äärellä luovat puitteet mieleenpainuville elämyksille. Tunturihotelli Iso-Syötteen ylimpään kerrokseen on avattu syyskuussa 2020 upea, pohjoisen puhtaita makuja ja näköaloja tarjoileva Ravintola Hilltop. Hirrestä valmistetun tilan sydämenä toimii suuri avokeittiö ja hehkuva hiiligrilli.”
Töitä on tarjolla 112,5 h / 3 vkoa elokuusta lähtien aina huhtikuun 2024 asti!
Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy työkokemusta à la carte kokin tehtävistä. Lisäksi sinulla on aito kiinnostus ruoan laittoa kohtaan ja olet halukas kehittymään. Ruoan valmistus tekniikat ovat sinulla hallussa ja lisäksi sinulta löytyy hyvä paineensietokyky. Työyhteisö on nuorekas ja ahkera, joten olethan sinäkin positiivisella asenteella varustettu innokas tiimipelaaja!
Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella. Majoitus omalla huoneella 200 € / kk.

Tarjoamme sinulle huikean työn lisäksi kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia.

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöitten löydyttyä, joten ole nopea!

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:
[email protected], laita otsikoksi ”Kokki, Hilltop”.
 
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
+358 44 243 2998
Read more
Back To Top