skip to Main Content

Kokki, ProDine Oy (kesätyö), Oulu

Haemme asiakkaallemme ProDine Oy:n aurinkoiseen tiimiin tulevalle kesälle 2023 kokkeja!
Työsuhde on määräaikainen 112,5 / 3 vko tunneilla. Aloitus sopimuksen mukaan huhtikuun lopusta elokuun alkuun tai syksyyn.
ProDine Oy:llä on kaksi ravintolaa Oulussa, jotka sijaitsevat Nallikarissa. Tarjolla on useampia työtehtäviä ja pisteet vaihtelevat ProDine Oy:n kahdessa eri ravintolassa.
Ravintola Nallikari tarjoaa asiakkailleen laadukkaan a la carten lisäksi lounasta, brunssia ja juhla/kokous palvelua. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin. Kesäisin asiakkaat saavat nauttia ruoan ja juomien lisäksi auringosta 300 paikkaisesta terassista.
Nallikari Bakery & Bistro lötyy laadukkaat makeat leivonnaiset ja kakut, sekä herkulliset smörrebrödit. Bakery & Bistro tarjoaa päivittäin aamiaista, lounasta ja bistromenun antimia.
Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy työkokemusta kokin tehtävistä. Sinulla on reseptiikka ja ruoan valmistus tekniikat hallussa. Sopeudut nopeasti vaihtuviin tilanteisiin. Olet luova ja sinulta löytyy paineensietokykyä. Lounaskokin ja / tai leipomo kokemus plussaa.
Jotkin työtehtävät vaativat auton käyttöä, joten katsomme eduksi mikäli sinulta löytyy ajokortti + auto! Kilometrit korvataan.
Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella + hyvät henksuedut!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöitten löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:

[email protected], laita otsikoksi ”Kokki, Nallikari”
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
Read more

Kokki, Sankivaara Golfklubi (kesätyö), Oulu

Ostroferia Oy tekee uuden aluevaltauksen Sankivaaran Golfklubilla ja kaipaavat riveihinsä hyvän asenteen omaavia ammattilaisia!

Golfklubi on auki joka päivä klo 8-20 vappupäivästä pitkälle syksyyn. Ravintola tarjoaa asiakkailleen laadukkaiden vitriinituotteitten lisäksi lounasta ja a la carte annoksia. Golfradalla väyläkioski tarjoaa golffareille virvokkeita ja pientä purtavaa.

Haemme tulevalle kaudelle 2023 kokoaikaista ja osa-aikaista kokkia. Työtehtäviä on lounaan, annosruokien ja vitriini tuotteiden valmistaminen.

Työsuhde on määräaikainen vapusta syyskuuhun tai sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta kokin työtehtävistä. Nautit ruoan valmistamisesta, olet luova ja sinulta löytyy paineensietokykyä. Lounaskokin ja / tai leipomo kokemus plussaa. Lisäksi sinulta löytyy hygieniapassi ja olet hyvän asenteen omaava loisto tyyppi!

Palkka sovittavissa kokemuksen perusteella.

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöitten löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:
[email protected], laita otsikoksi ”Golfklubi, kokki (kesätyö)”
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
Read more

Kokki, Tower Wine & Craft beer, Helsinki

Haemme asiakkaallemme Suomen Viihderavintoloille kokkia työskentelemään upeaan ravintolaan Triplassa. The Tower on Pasilan Triplassa sijaitseva upea monikerroksinen ravintola, joka tarjoilee kotiruokalounasta, sekä maistuvaa á la cartea, unohtamatta craft oluita ja laadukkaita viinejä.   Toivomme sinulta: Vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista…

Read more

Lounaskokki Espooseen

Haemme lounaskokkia Espoossa sijaitsevaan lounasravintolaan. Ravintola sijaitsee Business Parkissa Espoon Otaniemessä ja kuuluu perheomisteiseen yritysketjuun. Ravintolassa on tarjolla päivittäin vaihtuva buffet-lounas sekä kahvilatuotteet. Töitä tehdään pienessä ja mukavassa porukassa, jossa työtehtävät jaetaan kaikkien kesken. Työtehtäviisi kuuluu lounasruoan valmistus ja esillelaitto,…

Read more

Lounaskokki, Cafe Herkkuhetki, Orivesi

Haemme asiakkaallemme Cafe Herkkuhetkeen Orivedelle vakituista, kokoaikaista (112,5 h / 3 viikkoa) lounaskokkia. Töiden aloitus heti / sopimuksen mukaan. Työaika on ma-la, kello 7-16 välillä. Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisessa roolissa keittiön puolella. Pääset pyörittämään keittiötä itsenäisesti ja valmistamaan herkullista lounasruokaa.…

Read more

Vastaava lounaskokki, Ståhlberg Veska, Pirkkala

Haemme asiakkaallemme Ståhlbergille vastaavaa lounaskokkia Veskaan, Pirkkalaan. Työ on vakituinen ja kokoaikainen (112,5 h / 3 viikkoa). Työaika on arkisin klo 8.30-16. Palkkaus sopimuksen mukaan. Töiden aloitus sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian. Tässä työssä pääset vastaamaan keittiöstä, ja vaikuttamaan lounasvalikoimaan. Lounaalla käy…

Read more

Vastaava lounaskokki, Ståhlberg Ideapark, Lempäälä

Haemme asiakkaallemme Ståhlbergille vastaavaa lounaskokkia Ideaparkkiin, Lempäälään. Työ on vakituinen ja kokoaikainen (112,5 h / 3 viikkoa). Työaika on pääsääntöisesti klo 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan. Töiden aloitus sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian. Tässä työssä pääset vastaamaan keittiöstä, ja vaikuttamaan lounasvalikoimaan. Lounaalla käy…

Read more

Lounaskokki, Ruoholahteen

Haemme asiakkaallemme Lounaskokkia Laituri by Xavieriin.   Laituri by Xavier sijaitsee Ruoholahdessa Ilmarisen pääkonttorilla Lepakossa äärimmäisen hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ravintolasta pyöritetään useita kokouskahvituksia ja erilaisia tilaisuuksia ympäri toimistorakennusta sekä usean sadan hengen lounasta, joten vaihtelevia päiviä on tiedossa. Modernit tilat,…

Read more
Back To Top