skip to Main Content

Palvelut

Rekrytointipalvelut ja henkilöstövuokraus ravintola-alan yrityksille

Staffmaxin palvelut, ravintola-alan henkilöstövuokraus, nainen ojentaa kulhoa

Henkilöstövuokraus

Meidän avullamme löydät ammattilaiset ravintola-alan tehtäviin Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset tarjoilijoita, kokkeja, baarimikkoja, järjestyksenvalvojia, vastaanottovirkailijoita, kerrossiivoojia, esimiehiä tai avustavia ravintola- ja hotellialan työntekijöitä.

Työntekijöitä nopeasti ja luotettavasti

Olemme kokenut, asiantunteva ja vastuullinen henkilöstövuokraaja. Vastaamme palkanmaksusta ja muista työnantajan velvollisuuksista. Sinun vastuullesi jää vain työnohjaus.
Otamme aina huomioon asiakkaidemme yksilölliset tilanteet ja etsimme parhaat työntekijät juuri sinun tarpeisiisi!

Staffmaxin ravintola-alan rekrytointipalvelut, tarjoilija pitelee tarjotinta

Rekrytointipalvelut

Anna rekrytointi meidän huoleksemme – etsimme juuri sinun yritykseesi sopivat työntekijät

Rekrytoimme ammattitaitoiset ravintola-alan työntekijät Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta löydämme yrityksellesi juuri oikeat työntekijät. Tehokas toimintatapamme takaa sen, että rekrytointi sujuu vaivattomasti.

Tarvitsetko pikaisesti lisää työvoimaa? Katso henkilöstövuokrauspalvelumme

Staffmax ravintola-alan avoimet työpaikat Järjestyksenvalvoja

Konsultointipalvelut

Asiantuntijamme hallitsevat ravintola-alan koko liiketoimintamallin aina ruoan laadusta ravintolan konseptointiin ja johtamiseen

Tarvitseeko ravintolasi apua ruuan laadun, keittiön toimivuuden tai yleisen imagon nostamisessa? Tarjoamme kaikenlaisille ravintoloille sopivia liiketoiminta- ja henkilöstökonsultointipalveluja. Asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden kokemus hotelli- ja ravintola-alan konsultoinnista ja tuloksellisesta johtamisesta.

Voit luottaa apuumme, kun kyseessä on

  • ruoan ja palvelun tason nostaminen
  • ravintolan imagon ja viihtyvyyden parantaminen
  • mahdollinen uudelleenkonseptointi
  • kannattavuuden parantaminen
  • yhteistyö henkilökunnan kanssa
  • raaka-aineiden parantaminen
  • henkilökunnan lisäkoulutus tarvittaessa
  • yksilöllinen suunnitelma tulevaisuutta varten.

Autamme sinua muovaamaan luotettavan ja toimivan liiketoimintamallin yrityksellesi. Palvelumme kattaa koko liiketoimintamallin suunnittelun ja liiketoiminnan elinkaaren. Meiltä saat myös asiantuntevaa apua henkilöstösuunnitteluun ja -hallintoon.

Järjestyksenvalvonta- ja vartiointipalvelumme

Doormax on turvallisuuden asiantuntijayritys. Tarjoamme ja tuotamme asiakaslähtöisiä järjestyksenvalvonta- ja vartiointipalveluja ravintoloihin ja tapahtumiin ympäri Suomen. Toiminta-alueenamme on koko Suomi, päätoimialueenamme Lappi ja Pohjois-Suomi.

Asiakkainamme on arvostettuja, valtakunnallisesti toimivia ravintolaketjuja ja laadukkaita, keskeisillä sijanneilla toimivia ravintoloita sekä tapahtumajärjestäjiä aina pienemmistä yrityksistä valtakunnallisiin toimijoihin.

Doormax logo

Henkilösuojaus

Tactical Bodyguard Finland on henkilösuojaukseen ja VIP-suojeluun ja -palveluun erikoistunut yksikkö. Tarjoamme henkilösuojaajia, eli henkivartijoita tilanteisiin, joissa on tarvetta suojella fyysistä turvallisuutta, liikkumisvapautta, yksityisyyttä, imagoa, brändiä tai omaisuutta erilaisilta uhilta.

Korkean profiilin tehtävien taktisesta johtamisesta sekä kenttätyöstä/ampuma-aseellisesta suojaamisesta vastaa henkilösuojauksen laaja-alaisen erikoiskoulutuksen saanut ja poliisihallituksen hyväksymä ammattihenkilöstömme. Yksiköstämme löytyy osaamista korkean profiilin palveluista ja henkilösuojaustoiminnasta myös kansainvälisellä tasolla.

Löysitkö etsimäsi palvelun?

Jos sinulla on kysyttävää tarjoamiimme palveluihin liittyen, voit ottaa yhteyttä Teemuun:

Teemu Herva
[email protected]
+358 40 551 4595

Back To Top