skip to Main Content

Staffmax välittää – oikeat tekijät oikeaan paikkaan

Staffmax on Lapista lähtöisin oleva ravintola-alan henkilöstövuokrausyritys. Yrityksen tarina alkoi Rovaniemeltä vuonna 2018.

StaffMax logo väri

Staffmaxin toimistot löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Oulusta, Rovaniemeltä ja Kittilästä Leviltä. Toimintaa on ympäri Suomen, keskittyen kuitenkin Lapin, Uudenmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueille. Näiden lisäksi toimintaa on Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Kanadalainen Staffmax Staffing & Recruiting on yrityskumppanimme ja tätä kautta toimintamme laajenee jatkuvasti globaalisti.

Meillä Staffmaxilla kaikki toimihenkilöt ovat ravintola-alan pitkän linjan ammattilaisia, esihenkilökokemuksella varustettuna. Yrityksemme motto on ammattilaisilta ammattilaisille. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että yrityksessämme tiedetään hyvin, mitä ravintola-alan eri työpaikat tarvitsevat ja millainen työntekijä sopii mihinkin paikkaan.

Palvelu Staffmaxilla on henkilökohtaista: meillä kaikki työntekijät haastatellaan kasvotusten, vähintään videohaastatteluna. Kaikki asiakkaat tavataan myös kasvotusten, paikan päällä ravintolassa. Tämän lisäksi kaikki toimihenkilöt tekevät suorittavia vuoroja asiakasravintoloissa, jotta ote tekemiseen säilyy. Näin me myös tiedämme paremmin, mitä asiakkaat tarvitsevat ja osaamme tarjota parhaat mahdolliset työntekijät. Olemme yhteydessä asiakkaisiin usein ja tapaamme heitä säännöllisesti.

Staffmaxin sivutoiminimet Doormax, järjestyksenvalvontapalvelut, ja Tactical Bodyguard Finland, henkilösuojaus- sekä VIP-palvelut tukevat pääliiketoimintaamme.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset vuokratyövoimaa, asiantuntemusta rekrytointiin tai konsultaatiota ravintolan toimintaan – me välitämme!
Back To Top