skip to Main Content

Me välitetään – oikeat tekijät oikeassa paikassa

Me ollaan lappilainen ravintola-alan henkilöstövuokrausyritys ja välitetään työntekijöitä ympäri Suomen ja ulkomaita myöten. Meiltä tulee ammattimaista työvoimaa joustavasti ja vaihteleviin tarpeisiin. Ollaan asiantunteva rekrytoinnin ammattilainen ja tunnetaan pitkän käytännön kokemuksen kautta ravintola-alan kaikki kiemurat.

StaffMax logo väri

Kaikki alko vuonna 2018, kun oltiin työvuorossa samassa ravintolassa, mutta jokainen omalla toimeksiantajallaan. Mietittiin siinä sitten yövuoron aikana, miten me yhessä voitas kehittää paikallista ravintola-alan rekryämistä ja henkilöstövuokrausta paremmaksi.

Jokainen meistä oli tai oli ollut mukana henkilöstövuokrausbisneksessä joko oman yrityksen kautta tai alalla töissä. Tuli mieleen, että voitasko yhdistää kaikkien osaaminen ja verkostot yhteiseen yritykseen.

Siitä se sitten lähti. Aluksi jo olemassa olevia asiakas- ja henkilökuntasuhteita sulautu, ja liiketoiminta saatiin alulle vanhojen kontaktien avulla. Lapin tunturit vallotettiin siltä istumalta. Sitten laajennuttiin jo Norjaan ja Ruottiin. Vuonna 2020 rakennettiin Suomeen valtakunnallinen ketju, kun koronapandemian takia oli tuota ylimääräistä aikaa. Laajeneminen jatku seuraavana kesänä: Mika puhu meille strategisen yhteistyökumppanuuden maailmalla nopeimmin kasvavan alan yrityksen kanssa.

Me välitetään nyt ympäri maailman! Meän taito löytää juuri oikeat työntekijät perustuu meän tehokkaaseen prosessiin. Ja me välitetään meän työntekijöistä: huolehitaan palkanmaksusta ja kaikista työnantajan velvollisuuksista. Meän huipputiimi tekee rekrytoinnista teille vaivatonta. Meiltä tulee nimittäin oikeat työntekijät oikeaan paikkaan.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvit vuokratyövoimaa, asiantuntemusta rekrytointiin tai konsultaatiota ravintolan toimintaan – me välitetään!
Back To Top