skip to Main Content
Fastfood & Café & Restaurante Expo

Staffmax mukana Fastfood & Café & Restaurant Expossa 22.-23.3.2023

Ravintola-alan ammattilaisten kohtaamispaikalla koet, näet ja maistat, mitä alalla tapahtuu juuri nyt!

Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaiset yhteen kokoava tapahtuma Fastfood & Café & Ravintola Expo järjestetään Helsingin messukeskuksessa 22.–23.3.2023. Pohjoismaiden suurin ravintola-alan tapahtumien verkosto Fastfood & Café & Ravintola on saavuttanut vuosien saatossa vahvan asemansa HoReCa- ja Foodservice-alan suosituimpana kohtaamispaikkana.

Messut ovat ravintola-alan tärkeä verkostoitumistapahtuma, jonne myös Staffmax suuntaa. Staffmax vuokraa ravintola-alan ammattilaisia ympäri Suomen, myös ulkomaille. Staffmaxin ammattilaiset ovat korvaamatonta apua erityisesti kiireessä ja eri sesonkien kohokohtina. Staffmaxin verkostossa työntekijät ja työpaikat kohtaavat, joten meitä kannattaa tulla tapaamaan!

Staffmaxin ravintola-alan konsultointi auttaa myös ravintola-alan yrittäjiä kehittymään, mikä on erityisen tärkeää nyt poikkeusaikana ja sen jälkeen.

Ravintola-alan trendejä ja verkostoitumista

Tapahtuma on järjestetty Helsingissä jo vuodesta 2009. Tapahtumassa esittäytyvät yritykset, jotka tarjoavat palveluita ravintola-, kahvila-, pikaruoka-, hotelli- tai majoitus- sekä ruokapalvelualalla toimiville yrityksille. Yleisö koostuu ravintola-alan yrittäjistä, sekä ravintoloiden ja muiden alan toimipaikkojen ostopäättäjistä. Tapahtumassa esitellään yrityksiä, keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista ja tulevaisuuden näkymistä. Luvassa on myös elämyksiä, kisoja, asiantuntijapuheenvuoroja, viihtyisää tunnelmaa ja erilaisia teema-alueita.

Edellinen livetapahtuma keräsi maaliskuussa 2019 Helsingin Messukeskukseen yhteensä yli 8000 vierailijaa ja näytteilleasettajia tapahtumassa oli 235.

Tapahtumassa kohtaavat lukuisat eri toimialat:

Ravintola- ja ruokapalvelut, kahvilat, suurkeittiöt, tukkutoiminta, päivittäistavara ja ruoka, julkiset palvelut, hotellit, kioskit, delit ja take away -ravintolat, huoltoasemat, baarit, catering, sisustus ja miljöö, ja monet muut.

Tervetuloa tapaamaan meitä!

Uusimmat artikkelit

Back To Top