skip to Main Content
Kanadan Ja Suomen Lippu

Strategisella yhteistyöllä globaaliksi

Suuria uutisia! Kanadan Staffmax Staffing & Recruiting ja Suomen Staffmax ryhtyvät strategiseen yhteistyöhön.

Laajennumme globaaliksi toimijaksi yhteistyössä henkilöstövuokrausalan kumppanimme Staffmax Staffing & Recruitingin kanssa. Staffmax Staffing & Recruiting on alamme nopeiten kasvava toimija Kanadassa, USA:ssa ja Australiassa. Uusi kumppanuus mahdollistaa markkinamme laajentamisen. Samalla palvelemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme mahdollisimman monipuolisesti ja asiantuntevasti.

Jatkossa markkinoimme hakuilmoituksissamme yhdessä, ja meillä on yhteisiä asiakkuuksia. Lisäksi toimitamme henkilökuntaa yhteistyössä. Tarjoamme näin työntekijöillemme uusia kokemuksia ympäri maailmaa.

Kanadan ja Suomen Staffmax jakavat yhteisen tavoitteen: tarjoamme työnantajille monipuolisia rekrytointi-, hakijavalinta- ja henkilöstöpalveluita, jotka vastaavat kunkin yksilöllisiä henkilöstövaatimuksia. Räätälöimme tilanteeseen kuin tilanteeseen oikeat ratkaisut, mukaan lukien ammattitaitoinen haku ja rekrytointi sekä luovat lähestymistavat joustavaan rekrytointiin ja henkilöstöhallintoon.

Tavoitteenamme on tutustua jokaiseen työnhakijaamme henkilökohtaisesti. Kun opimme tuntemaan kokemuksesi, koulutuksesi, mieltymyksesi ja uratavoitteesi, toiveidesi paikka löytyy nopeammin.

Lisätietoja:
Liiketoimintajohtaja Mika Rauhala
[email protected]
+358 40 595 7770

Uusimmat artikkelit

Back To Top