skip to Main Content

A la carte kokki Kuparipajaan, Fiskari

Haemme ammattitaitoisia kokkeja kesäsesonkiin perinteikkääseen Fiskariin.

Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola joka tarjoilee maukasta lounasta ja á la carte ruokaa kauden parhaista raaka-aineista. Kuparipajassa tiivistyy Fiskarsin Ruukin henki: perinteiset käsityötaidot yhdistettynä moderniin ajatteluun ja designiin. Loistavan ruuan lisäksi ravintolassa saatavilla paikallisten juomatuottajien tuotteita. Ravintolassa on jopa 200 asiakaspaikkaa.
 
  • Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen määräajaksi toukokuusta syksyyn. Aloitusaika voidaan neuvotella sinulle sopivaksi.
  • Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan.
  • Majoitus löytyy kohtuulliseen hintaan jaetussa huoneessa.
  • Työaika painottuu päiväsaikaan, joten iltaisin on hyvin aikaa nauttia Fiskarsin kauniin kylän antimista.

Täysin remontoidun ja ilmastoidun keittiön, jonka laitteisto sekä tilat on suunniteltu ammattimaisesti. Joten tässä työssä ei tarvitse kärvistellä +45 asteisessa keittiössä koko kesää!

Toivomme sinulta:
  • Kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä vähintään kolmen vuoden ajalta
  • Paineensietokykyä ja joustavuutta
  • Hyvää huumorintajua ja positiivisuutta
  • Hygieniapassia
  • Valmiutta työskennellä koko kesäkauden, mahdollisuus myös jatkaa syksyllä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen [email protected] , laita otsikoksi ”Kokki Kuparipaja”.

Lisätietoja: 
Krista Remander
+358413146010


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top