skip to Main Content

Keittiön vuoropäällikkö, Annan Kartano, Helsinki (kesätyö)

Haemme asiakkaallemme keittiön vuoropäällikköä kesäksi Ravintola Annan Kartanoon Helsingin Tuomarinkylään.

Ravintola Annan Kartanon tarina alkoi syksyllä 2017, kun Nina ja Eija aloittivat Tuomarinkylän kartanon ravintolan uusina, innokkaina yrittäjinä.

Ravintolan nimi juontaa Tuomarinkylän kartanon historiaan. Koska ravintola perustettiin vahvalla naisenergialla , halusimme kunnioittaa kartanon ainoan naispuolisen omistajan Anna Möllerin muistoa ja nimesimme ravintolan hänen mukaansa.

Annan Kartanolla tarjoillaan kesäisin á la cartea, joka koostuu raikkaista salaateista, keitoista, burgereista sekä tuoreista liha-, ja kalaruoista. Ravintolassa on iso ja suosittu terassi sekä sisätilat.

Ruoan laiton lisäksi työtehtäviisi kuuluvat työvuorossa olevan henkilökunnan opastaminen ja johtaminen omalla esimerkilläsi sekä keittiömestarin avustaminen tilausten teossa ja menun suunnitteluissa, sekä muissa päivittäisissä tehtävissä.

Töitä olisi tarjolla kesäkuusta elo/syyskuun loppuun sopimuksen mukaan. Täydet tunnit ja sopimuspalkka.

Toivomme sinulta:
  • Kokemusta a la carte -keittiössä työskentelystä.
  • Työkokemus esihenkilön tehtävistä katsotaan eduksi.
  • Huumorintajua ja tiimityöskentelytaitoja.
  • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
  • Joustavuutta ja paineensietokykyä.
  • Hygieniapassi täytyy löytyä.
  • Sujuvaa suomenkielen tai englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle huipun työpaikan lisäksi kattavan työterveyden, vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuja

Laita hakemusta tulemaan Eetulle tai soita ja kysy lisää:

Eduard Von Veh, henkilöstöpäällikkö


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top