Haluaisitko viettää kesän idyllisessä vanhassa Porvoossa joen rannassa työskennellen?
Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoisia sekä uraansa aloittelevia kokkeja työskentelemään kauniissa Ranta-Aitassa, joka tarjoilee aasialais-/ japanilaisia makuja kotimaisia raaka-aineita käyttäen.
Keittiöpäällikkö ja omistaja Robert Von Bellin filosofiana toimii raaka-aineiden kunnioittaminen ja hän on hakenut oppinsa muun muassa Englannista ja Helsingin Gaijinista sekä Pastorista.
Tässä työpaikassa opit varmasti uutta raaka-aineista ja niiden hyödyntämisestä. Kesästä tulee varmasti vauhdikas, ikimuistoinen ja opettavainen.
- Kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä
- Alan koulutus katsotaan eduksi
- Halua oppia Nikkei-keittiön saloja ja kehittyä työssäsi
- Itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
- Työmoraalia ja täsmällisyyttä
- Hygieniapassia
Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-/ kesäkuussa ja töitä on tarjolla niin kokoaikaisesti kuin osa-aikaisesti elokuun loppuun.
Palkkaus sovitaan kokemuksen ja osaamisen mukaan.
Kysy rohkeasti lisää ja laita hakemusta pikaisesti sillä aloitamme haastattelut välittömästi!
Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset CV kera: