skip to Main Content

Kokki Ranta-Aitta, Porvoo KESÄTYÖ2024

Haluaisitko viettää kesän idyllisessä vanhassa Porvoossa joen rannassa työskennellen?

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoisia sekä uraansa aloittelevia kokkeja työskentelemään kauniissa Ranta-Aitassa, joka tarjoilee aasialais-/ japanilaisia makuja kotimaisia raaka-aineita käyttäen.

Keittiöpäällikkö ja omistaja Robert Von Bellin filosofiana toimii raaka-aineiden kunnioittaminen ja hän on hakenut oppinsa muun muassa Englannista ja Helsingin Gaijinista sekä Pastorista.

Tässä työpaikassa opit varmasti uutta raaka-aineista ja niiden hyödyntämisestä. Kesästä tulee varmasti vauhdikas, ikimuistoinen ja opettavainen.

Toivomme sinulta:
  • Kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä
  • Alan koulutus katsotaan eduksi
  • Halua oppia Nikkei-keittiön saloja ja kehittyä työssäsi
  • Itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Työmoraalia ja täsmällisyyttä
  • Hygieniapassia

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-/ kesäkuussa ja töitä on tarjolla niin kokoaikaisesti kuin osa-aikaisesti elokuun loppuun.

Palkkaus sovitaan kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Kysy rohkeasti lisää ja laita hakemusta pikaisesti sillä aloitamme haastattelut välittömästi!

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset CV kera:

Eduard Von Veh
Henkilöstöpäällikkö


    KeikkatyötäOsa-aikaista työtäKokoaikaista työtä

    Back To Top