skip to Main Content

Keittiömestari, Gasto Pub Zivago, Oulu

Haemme keittiömestaria Gastro Pub Zivagoon Ouluun vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde on kokoaikainen 112,5 h / 3 viikkoa ja työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille. Gastro Pub Zivago tarjoilee suolaista sekä makeaa ruokaa kauden parhaista raaka-aineista. Listalta löytyy myös tarkkaan valittuja viinejä, taidokkaita cocktaileja…

Read more

Vuoropäällikkö, Ravintola Nallikari, Oulu

Haemme asiakkaallemme Ravintola Nallikarin aurinkoiseen tiimiin ammattitaitoista salin vuoropäällikköä!
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva täysillä tunneilla 112,5 h / 3 vkoa.
Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan!
 
Ravintola Nallikari tarjoaa asiakkailleen laadukkaan a la carten lisäksi lounasta, brunssia ja juhla/kokous palvelua. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin. Kesäisin asiakkaat saavat nauttia ruoan ja juomien lisäksi auringosta 300 paikkaisesta terassista. Ravintola Nallikari on yksi ProDine Oy:n neljästä ravintolasta.
Suorittavan työn lisäksi työtehtäviisi kuuluu tilausten teko, raportointi ja inventointi, mutta tärkein tehtäväsi on vastata salipuolen toiminnasta ja johtaa henkilökuntaa esimerkillisesti.
Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta esihenkilön tehtävistä ja à la carte tarjoilusta. Omaat positiivisen asenteen työhön ja pystyt kantamaan vastuuta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja organisointikyky. Lisäksi sinulta täytyy löytyä hygienia- sekä anniskelupassi. Viinitietämys ja aikaisempi kokemus hotelliravintolasta plussaa!
Palkka sovittavissa kokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle Staffmaxin kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia. Lisäksi saat käyttöön ProDine Oy:n hyvät henkilökuntaedut!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:
[email protected], laita otsikoksi ”Vuoropäällikkö, Nallikari”
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
Read more

A la carte kokki, Ravintola Nallikari (kesätyö 2024)

Haemme asiakkaallemme Ravintola Nallikarin aurinkoiseen tiimiin tulevalle kesälle 2024 ammattitaitoista a la carte kokkia!

Työsuhde on määräaikainen kesäkuun lopusta – elokuun alkuun. Tunteja tarjolla vähintään 90 h / 3 vko.

Ravintola Nallikari tarjoaa asiakkailleen laadukkaan a la carten lisäksi lounasta, brunssia ja juhla/kokous palvelua. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin. Kesäisin asiakkaat saavat nauttia ruoan ja juomien lisäksi auringosta 300 paikkaisesta terassista. Ravintola Nallikari on yksi ProDine Oy:n neljästä ravintolasta.

Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy työkokemusta a la carte kokin tehtävistä vähintään kaksi vuotta. Sinulla on reseptiikka ja ruoan valmistus tekniikat hallussa. Olet säpäkkä, itseohjautuva ja annosten nosto sujuu sinulta kuin tanssi. Lisäksi olet valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. Puhut hyvää suomea ja sinulla on hygieniapassi suoritettuna.

Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella.

Tarjoamme sinulle Staffmaxin kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia. Lisäksi saat käyttöön ProDine Oy:n hyvät henkilökuntaedut!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen: [email protected], laita otsikoksi ”Kesätyö: Kokki, Nallikari”

Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
Read more

Keittiön vuoropäällikkö, Ravintola Nallikari, Oulu

Haemme asiakkaallemme Ravintola Nallikariin keittiön vuoropäällikköä, jolle ruoka ja tiimityöskentely on lähellä sydäntä!
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva täysillä tunneilla 112,5 h / 3 vkoa. Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.
Ravintola Nallikari tarjoaa asiakkailleen laadukkaan a la carten lisäksi lounasta, brunssia ja juhla/kokous palvelua. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin. Kesäisin asiakkaat saavat nauttia ruoan ja juomien lisäksi auringosta 300 paikkaisesta terassista. Ravintola Nallikari on yksi ProDine Oy:n viidestä ravintolasta.
Ruoan laiton lisäksi työtehtäviisi kuuluu tilausten teko, raportointi ja inventointi, mutta tärkein tehtäväsi on vastata keittiöpuolen toiminnasta ja johtaa henkilökuntaa esimerkillisesti.
Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta esihenkilön tehtävistä ja à la cartesta. Omaat positiivisen asenteen työhön ja pystyt kantamaan vastuuta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja organisointikyky. Puhut hyvää suomea ja sinulla on hygieniapassi suoritettuna.
Palkka sovittavissa kokemuksen mukaan.
Tarjoamme sinulle Staffmaxin kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia. Lisäksi saat käyttöön ProDine Oy:n hyvät henkilökuntaedut!
Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:
[email protected], laita otsikoksi ”Keittiön vuoropäällikkö, Nallikari”
 
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
Read more

Ravintolapäällikkö, ProDine Oy, Oulu

Haemme asiakkaallemme ProDine Oy:lle ammattitaitoista ravintolapäällikköä, joka pystyy hallitsemaan isompaa kokonaisuutta!

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva täysillä tunneilla 112,5 h / 3 vkoa. Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan!
 

ProDine Oy ravintola konseptiin kuuluu neljä eri ravintolaa.

Ravintola Nallikari tarjoaa asiakkailleen laadukkaan a la carten lisäksi lounasta, brunssia ja juhla/kokous palvelua. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin. Kesäisin asiakkaat saavat nauttia ruoan ja juomien lisäksi auringosta 300 paikkaisesta terassista.

Bistoria Patio on uusin ravintola, joka sijaitsee Nallikarin uuden huoneistohotellin yhteydessä. Italialaistyylinen ravintola on auki vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan. Bistoria Patio tarjoaa asiakkailleen napolilaistyylisten pitsojen lisäksi Rotisserie-grillissä valmistettuja ruoka-annoksia, gelatoa unohtamatta! Kesäisin hotellin eteen, Aaltoaukealle, avautuu yli 100 hengen terassi merinäköaloin.

Oulun Jazzvintti on tilausravintola joka soveltuu monenlaisiin tapahtumiin, aina asiakastilaisuuksista yritysten virkistyspäiviin ja kesähäistä syntymäpäiväjuhliin. Jazzvintti sijaitsee Tervatoppilan Kartanon pihapiirissä.

Bistoria Iso-Syöte on Kide Hotellin yhteydessä toimiva bistro, joka a la carten lisäksi aamiasta ja lounasta. Bistoria palvelee joka päivä ympäri vuoden.

Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen: työvuorolistojen tekeminen, tilausten teko, henkilökunnan rekrytointi ja palvelukonseptin jatkuva kehittäminen. Toimisto töiden lisäksi tärkeimpiä tehtäviä on henkilökunnan ohjaaminen ja suorittavan työn tekeminen yhdessä henkilökunnan kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy kokemusta ravintolapäällikön tehtävistä vähintään kolme vuotta. Toivomme että olet positiivinen ja reilu johtaja, sekä loistava asiakaspalvelija ja haluat omalla esimerkillä ohjata henkilökuntaa parhaimpaan tulokseen!

Palkka sovittavissa kokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle Staffmaxin kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia. Lisäksi saat käyttöön ProDine Oy:n hyvät henkilökuntaedut!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:

[email protected], laita otsikoksi ”Ravintolapäällikkö, Nallikari”

Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
 
Read more

Kokki, Hotelli Iso-Syöte Ravintola Hilltop, Pudasjärvi

Näköalaravintola Hilltop kaipaa à la carte taitoista kokkia kesäksi tai pitemmäksi aikaa!

 

”Rento ja ystävällinen palvelu herkullisen ruuan ja upean maiseman äärellä luovat puitteet mieleenpainuville elämyksille. Tunturihotelli Iso-Syötteen ylimpään kerrokseen on avattu syyskuussa 2020 upea, pohjoisen puhtaita makuja ja näköaloja tarjoileva Ravintola Hilltop. Hirrestä valmistetun tilan sydämenä toimii suuri avokeittiö ja hehkuva hiiligrilli.”
Töitä on tarjolla 112,5 h / 3 vkoa kesäkuusta lähtien aina huhtikuun 2025 asti! Lyhyempi työsuhde myös mahdollinen esim. pelkkä kesä.

 

Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy työkokemusta à la carte kokin tehtävistä. Lisäksi sinulla on aito kiinnostus ruoan laittoa kohtaan ja olet halukas kehittymään. Ruoan valmistus tekniikat ovat sinulla hallussa ja lisäksi sinulta löytyy hyvä paineensietokyky. Työyhteisö on nuorekas ja ahkera, joten olethan sinäkin positiivisella asenteella varustettu innokas tiimipelaaja!
Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella. Majoitus omalla huoneella 250 € / kk.

Tarjoamme sinulle huikean työn lisäksi kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia.

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:
[email protected], laita otsikoksi ”Kokki, Hilltop”.
 
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
+358 44 243 2998
Read more

Vuoropäällikkö, Ravintola Zone, Ruka

Haemme asiakkaallemme Rukapalvelu Oy:lle ravintola Zoneen vuoropäällikköä, joka osaa kantaa vastuuta.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva täysillä tunneilla 112,5 h / 3 vkoa tai määräaikaisuus myös mahdollinen. Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan!

Rukan ytimessä sijaitseva Ravintola Zone tarjoaa rennoimmat bileet joka päivä ympäri vuoden 365 jo yli 20 vuoden ajan. Ravintolamme toiminta on todella monipuolista! Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa aamiais- sekä lounasruokailua, grilliherkkuja, baarin antimia, loistavaa juhlatunnelmaa, metsäravintoloiden à la carte- illallisia, monenlaisia livekeikkoja ja illan päätteeksi karaokelaulantaa.

Työ sisältää baarityöskentelyä ja grilliruoan valmistamista, lisäksi työtehtäviisi kuuluu tilausten teko, raportointi ja inventointi, mutta tärkein on vastata salipuolen toiminnasta ja johtaa henkilökuntaa esimerkillisesti.

Odotamme sinulta: 
  • Vankkaa kokemusta ravintola-alalta.
  • Kokemus esihenkilön tehtävistä plussaa.
  • Hygieniapassia ja anniskelupassia.
  • Joustavuutta ja hyvää asennetta työntekoon.
  • Kokemus sesonkityöstä katsotaan eduksi.

Kimppamajoitus löytyy ravintolan toimesta. Palkka sovittavissa kokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle lisäksi kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja.

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:

[email protected], laita otsikoksi ”Vuoropäällikkö, Zone”

Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
+358 44 243 2998
Read more

Baaritarjoilija, Ravintola Zone, Ruka

Haemme asiakkaallemme Rukapalveluille osaavia baaritarjoilijoita ravintola Zoneen, Rukalle.
Työn aloitus helmikuussa tai sopimuksen mukaan. Töitä on tarjolla 112,5 h / 3 vko. Työsuhde määräaikainen tai vakituinen.
Rukan ytimessä sijaitseva Ravintola Zone tarjoaa rennoimmat bileet joka päivä ympäri vuoden 365 jo yli 20 vuoden ajan. Ravintolamme toiminta on todella monipuolista! Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa aamiais- sekä lounasruokailua, grilliherkkuja, baarin antimia, loistavaa juhlatunnelmaa, metsäravintoloiden à la carte- illallisia, monenlaisia livekeikkoja ja illan päätteeksi karaokelaulantaa.
Työ sisältää baarityöskentelyä ja grilliruoan valmistamista.

Odotamme sinulta: 

  • Kokemusta ravintolatyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi.
  • Hygieniapassia ja anniskelupassia.
  • Joustavuutta ja hyvää asennetta työntekoon.
  • Kokemus sesonkityöstä katsotaan eduksi.
Työvuoroja teemme kolmessa vuorossa työskennellen aamuisin, iltaisin ja yöaikaan. Joukkoomme toivotamme ilomielin henkilön jolla on positiivinen ja reipas asenne sekä sopiva annos paineensietokykyä.
Kimppamajoitus löytyy ravintolan toimesta. Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella!

Tarjoamme sinulle lisäksi kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen [email protected], laita otsikoksi ”Ravintolatyöntekijä, Zone”.
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
+358 44 243 2998
Read more

Kokki, Rokua Spa Hotelli (kesätyö)

Etsimme kokkia Rokuan Spa Hotelliin tulevan kesäsesongin ajaksi! Töitä on tarjolla kesäkuun lopusta elokuun puoliväliin asti täydet tunnit. Mahdollisuus tehdä viikonloppuvuoroja syyskuun loppuun asti. Rokua Spa Hotelli on kylpylähotelli keskellä kaunista luontoa. Hotellin ravintola tarjoilee päivittäin aamiaista, lounas- ja päivällisbuffettia…

Read more
Back To Top