skip to Main Content

Kokki, Ravintola Tuba Food & Lounge, Oulu

Hapanjuuritaikinaan tehdyistä pizzoista ja burgereistaan tunnettu ravintola Ravintola Tuba Food & Lounge Oulussa etsii kokkia, määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun saakka. Ravintola Tuba Food & Lounge sijaitsee Oulun ravintolakorttelissa Ainolanpuiston kupeessa. Herkullisten pizzojen lisäksi ravintolassa pääset nauttimaan livemusiikista sekä ainutlaatuisesta tunnelmasta.…

Read more

A la carte -tarjoilija kesäsesonkiin, Helsinki

Etsimme asiakkaillemme a la carte tarjoilijoita kesäksi Helsingin suosittuihin ja laadukkaisiin ravintoloihin, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja ruoasta. Töitä on tarjolla niin kokoaikaisesti kuin osa-aikaisesti ja mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen myös pidempään. Odotamme sinulta: Vähintään 1 vuosi aiempaa kokemusta…

Read more

Tarjoilija, Köpmans Nauvo, kesätyö

Haemme tarjoilijoita kesäksi 2024 kahvila-ravintola Köpmansiin, Turun saaristoon, Nauvoon.Töitä on tarjolla kesäkuusta elokuun loppuun täydet 112,5h / 3 viikkoa. Majoitus järjestyy edullisesti. Köpmans sijaitsee aivan Nauvon keskustassa, saariston rengastien varrella, vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä. Ravintolan ja kahvilan lisäksi Köpmans tarjoaa bed…

Read more

Kokki, Trattoria PAZZI, Kangasala

Haemme vakituista, kokoaikaista (112,5 h / 3 viikkoa) KOKKIA Ravintola Pazziin, Kangasalle. Lisäksi haussa kokkeja kesäsesonkiin. Trattoria Pazzi on rennon mutkaton ja helposti lähestyttävä italialaistyylinen ravintola, pienellä skandinaavisella mausteella. Ravintoloitsijat tekevät työtä suurella intohimolla. Ravintola on avoinna joka päivä. Tarjolla on…

Read more

Kokki Ranta-Aitta, Porvoo KESÄTYÖ2024

Haluaisitko viettää kesän idyllisessä vanhassa Porvoossa joen rannassa työskennellen? Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoisia sekä uraansa aloittelevia kokkeja työskentelemään kauniissa Ranta-Aitassa, joka tarjoilee aasialais-/ japanilaisia makuja kotimaisia raaka-aineita käyttäen. Keittiöpäällikkö ja omistaja Robert Von Bellin filosofiana toimii raaka-aineiden kunnioittaminen ja hän on…

Read more

Tarjoilija (kesätyö), Tampere

Haemme osa-aikaisia sekä kokoaikaisia tarjoilijoita kesäkaudelle 2024 Tampereen ja Pirkanmaan alueen ravintoloihin määräaikaisiin työsuhteisiin. Mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen myös pidempään. Tampereen ravintolatarjonta on laaja ja monipuolinen, joten löydämme varmasti juuri sinulle sopivan työpaikan! Odotamme sinulta: Kokemusta tarjoilijan työstä. Alan koulutus…

Read more

Tarjoilija kesäsesonkiin, Utsjoki

Haemme nyt osa-aikaisia ja kokoaikasia tarjoilijoita kesäkaudelle 2024 Utsjoen ravintoloihin. Mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen myös pidempään. Utsjoki on ainutlaatuinen osa pohjoisinta Lappia, jonka kaunis arktinen luonto sekä saamelaiskulttuuri houkuttelevat matkailijoita. Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä nauttimaan Utsjoen ainutlaatuisesta luonnosta sekä…

Read more

A la carte -tarjoilija kesäsesonkiin, Saariselkä

Haemme nyt osa-aikaisia ja kokoaikasia a la carte -tarjoilijoita kesäkaudelle 2024 Saariselän ravintoloihin. Mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen myös pidempään. Saariselkä on ympärivuotinen ulkoilukeskus, jossa on monipuolinen tarjonta majoitusvaihtoehtoja sekä ravintoloita. Saariselältä löydät useita eri tasoisia ravintoloita, korkeatasoisia a la carte…

Read more

Kokki kesäsesonkiin, Saariselkä

Haemme nyt kokkeja kesäkaudelle 2024 Saariselän ravintoloihin. Mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen myös pidempään. Saariselkä on ympärivuotinen ulkoilukeskus, jossa on monipuolinen tarjonta majoitusvaihtoehtoja sekä ravintoloita. Saariselältä löydät useita eri tasoisia ravintoloita, korkeatasoisia a la carte -ravintoloita sekä rennompia lounasravintoloita, jotka tarjoavat…

Read more

Kokki kesäsesonkiin, Inari

Haemme kokoaikaisia sekä osa-aikaisia kokkeja Inarin alueen ravintoloihin kesäsesonkiin 2024. Halutessasi voit jatkaa myös pidempään kesän jälkeen. Inari on Suomen suurin kunta, jossa riittää matkailijoita ympäri vuoden eri sesonkien aikana. Inarissa on monipuolinen ja laadukas ravintolatarjonta, joten eri tasoisia työpaikkoja…

Read more
Back To Top