skip to Main Content

A la carte kokki, Ravintola Nallikari (kesätyö 2024)

Haemme asiakkaallemme Ravintola Nallikarin aurinkoiseen tiimiin tulevalle kesälle 2024 ammattitaitoista a la carte kokkia!

Työsuhde on määräaikainen kesäkuun lopusta – elokuun alkuun. Tunteja tarjolla vähintään 90 h / 3 vko.

Ravintola Nallikari tarjoaa asiakkailleen laadukkaan a la carten lisäksi lounasta, brunssia ja juhla/kokous palvelua. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin sekä kesä-sunnuntaisin. Kesäisin asiakkaat saavat nauttia ruoan ja juomien lisäksi auringosta 300 paikkaisesta terassista. Ravintola Nallikari on yksi ProDine Oy:n neljästä ravintolasta.

Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy työkokemusta a la carte kokin tehtävistä vähintään kaksi vuotta. Sinulla on reseptiikka ja ruoan valmistus tekniikat hallussa. Olet säpäkkä, itseohjautuva ja annosten nosto sujuu sinulta kuin tanssi. Lisäksi olet valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. Puhut hyvää suomea ja sinulla on hygieniapassi suoritettuna.

Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella.

Tarjoamme sinulle Staffmaxin kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia. Lisäksi saat käyttöön ProDine Oy:n hyvät henkilökuntaedut!

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen: [email protected], laita otsikoksi ”Kesätyö: Kokki, Nallikari”

Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
Read more

Kokkeja Hankoon (kesätyö2024)

Miltä kuulostaisi aurinkoinen kesä Suomen eteläisimmässä kaupungissa? Merenrannassa nauttien ja samalla tienaten. Haemme kokkeja asiakkaillemme kesäkauden ajaksi määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on eri tyylisiä ja tasoisia paikkoja, kuten a la carte -ravintoloita, rennompia grilliruoka ravintoloita sekä kahviloita. Sinulta tulisi löytyä jo…

Read more

Kokki, Hotelli Iso-Syöte Ravintola Hilltop, Pudasjärvi

Näköalaravintola Hilltop kaipaa à la carte taitoista kokkia kesäksi tai pitemmäksi aikaa!

 

”Rento ja ystävällinen palvelu herkullisen ruuan ja upean maiseman äärellä luovat puitteet mieleenpainuville elämyksille. Tunturihotelli Iso-Syötteen ylimpään kerrokseen on avattu syyskuussa 2020 upea, pohjoisen puhtaita makuja ja näköaloja tarjoileva Ravintola Hilltop. Hirrestä valmistetun tilan sydämenä toimii suuri avokeittiö ja hehkuva hiiligrilli.”
Töitä on tarjolla 112,5 h / 3 vkoa kesäkuusta lähtien aina huhtikuun 2025 asti! Lyhyempi työsuhde myös mahdollinen esim. pelkkä kesä.

 

Olet etsimämme henkilö jos sinulta löytyy työkokemusta à la carte kokin tehtävistä. Lisäksi sinulla on aito kiinnostus ruoan laittoa kohtaan ja olet halukas kehittymään. Ruoan valmistus tekniikat ovat sinulla hallussa ja lisäksi sinulta löytyy hyvä paineensietokyky. Työyhteisö on nuorekas ja ahkera, joten olethan sinäkin positiivisella asenteella varustettu innokas tiimipelaaja!
Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella. Majoitus omalla huoneella 250 € / kk.

Tarjoamme sinulle huikean työn lisäksi kattavan työterveyden ja vapaa-ajalle laajennetun tapaturmavakuutuksen sekä muita henkilökuntaetuuksia.

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:
[email protected], laita otsikoksi ”Kokki, Hilltop”.
 
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
+358 44 243 2998
Read more

Kokki, Paraisten Portti (kesätyö2024)

Haemme kokkeja uudistuneeseen Paraisten Porttiin kesäkauden ajaksi. Töitä on tarjolla toukokuun lopusta elokuun loppuun täydet 112,5h / 3 viikkoa. Majoitus järjestyy edullisesti. Ravintolamaailmasta tutut Kalle Lindroth ja Andreas Toth ottivat haasteen vastaan ja lähtevät luotsaamaan Paraisten Portin ravintolatoimintaa kesällä 2024.…

Read more

A la carte kokki Kuparipajaan, Fiskari

Haemme ammattitaitoisia kokkeja kesäsesonkiin perinteikkääseen Fiskariin. Ravintola Kuparipaja on Fiskarsin joen varrella, vanhassa Kuparipajassa sijaitseva ravintola joka tarjoilee maukasta lounasta ja á la carte ruokaa kauden parhaista raaka-aineista. Kuparipajassa tiivistyy Fiskarsin Ruukin henki: perinteiset käsityötaidot yhdistettynä moderniin ajatteluun ja designiin.…

Read more

Kokki, Rokua Spa Hotelli (kesätyö)

Etsimme kokkia Rokuan Spa Hotelliin tulevan kesäsesongin ajaksi! Töitä on tarjolla kesäkuun lopusta elokuun puoliväliin asti täydet tunnit. Mahdollisuus tehdä viikonloppuvuoroja syyskuun loppuun asti. Rokua Spa Hotelli on kylpylähotelli keskellä kaunista luontoa. Hotellin ravintola tarjoilee päivittäin aamiaista, lounas- ja päivällisbuffettia…

Read more

Kokki, Poron Bensis, Levi

Haemme nyt ammattitaitoista kokkia Poron Bensikselle, Leville tulevalle kesäkaudelle. Mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen!   Työ sisältää muun muassa lounas- ja annosruokien valmistusta. Töitä on tarjolla täydet tunnit kesäkuun alusta kesäsesongin loppuun asti. Majoitus järjestyy. Odotamme sinulta: Kokemusta kokin työtehtävistä.…

Read more

Kokki, Hullu Poro Levi

Haemme nyt ammattitaitoisia kokkeja Leville, ravintola Hulluun Poroon tulevalle kesäkaudelle.   Töitä on tarjolla täysillä tunneilla kesäkuun alusta koko kesäksi, mahdollisuus jatkaa suoraan ruskasesonkiin. Majoitus löytyy työnantajan puolesta. Odotamme sinulta: Kokemusta kokin työtehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta, alan koulutus katsotaan eduksi.…

Read more

Kokki, Hotelli Waltikka, Valkeakoski (kesätyö)

Haemme kesäksi kokkia asiakkaallemme Hotelli Waltikkaan, Valkeakoskelle. Töitä on tarjolla kesäkuusta elo- / syyskuuhun asti (112,5 h / 3 viikkoa). Mahdollisuus tehdä keikkavuoroja jo keväällä. Hotelli Waltikka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta Valkeakoskella upeissa järvimaisemissa. Odotamme sinulta: Vähintään…

Read more
Back To Top