skip to Main Content

Kokki, Sankivaara Golfklubi (kesätyö), Oulu

Ostroferia Oy tekee uuden aluevaltauksen Sankivaaran Golfklubilla ja kaipaavat riveihinsä hyvän asenteen omaavia ammattilaisia!

Golfklubi on auki joka päivä klo 8-20 vappupäivästä pitkälle syksyyn. Ravintola tarjoaa asiakkailleen laadukkaiden vitriinituotteitten lisäksi lounasta ja a la carte annoksia. Golfradalla väyläkioski tarjoaa golffareille virvokkeita ja pientä purtavaa.

Haemme tulevalle kaudelle 2023 kokoaikaista ja osa-aikaista kokkia. Työtehtäviä on lounaan, annosruokien ja vitriini tuotteiden valmistaminen.

Työsuhde on määräaikainen vapusta syyskuuhun tai sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta kokin työtehtävistä. Nautit ruoan valmistamisesta, olet luova ja sinulta löytyy paineensietokykyä. Lounaskokin ja / tai leipomo kokemus plussaa. Lisäksi sinulta löytyy hygieniapassi ja olet hyvän asenteen omaava loisto tyyppi!

Palkka sovittavissa kokemuksen perusteella.

Hakemuksia käydään läpi hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöitten löydyttyä, joten ole nopea!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja suosittelijat osoitteeseen:
[email protected], laita otsikoksi ”Golfklubi, kokki (kesätyö)”
Lisätietoja:
Laura Rinnekangas, henkilöstöpäällikkö
Read more

Leipuri, Lammintupa, Kuusamo

Haemme asiakkaallemme Lammintupaan leipuria määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla 21.11. - huhtikuun puoliväli. Lammintupa on viihtyisä 60-paikkainen kahvila Ruka-Kuusamo ulkoilureittien varrella. Keväisin auringosta nautitaan 50 paikkaisella terassilla. Työnkuvaan kuuluu leipoa kahvilassa myytävät leivonnaiset. Hyvin perinteisiä, kuten munkkeja, piirakoita ja erilaisia pullia.…

Read more

Leipuri, Royal Bakery, Lempäälä

Haemme asiakkaallemme Royal Bakerylle leipuria kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Lempäälän Ideaparkkiin.   Royal Bakery on perinteet ja trendikkyyden yhdistävä nykyaikainen artesaanileipomo. Leipomossa pääset valmistamaan leipomotuotteita monipuolisesti suolaisista makeaan. Työnkuvaan kuuluu muun muassa taikinan punnitus, valmistus, leivonta ja paisto. Työaika sijoittuu arkeen. Työhön perehdytetään…

Read more
Back To Top