skip to Main Content
Staffmax Ravintoloitsija

Olemme saaneet aina juuri meille sopivat työntekijät!

Ravintoloitsija Katja Rastas pyörittää yhdessä yhtiökumppaninsa Arto Rastaan kanssa ravintoloita ympäri Suomen.

Ison kokonaisuuden hallinnassa laadun pitää olla ykkössijalla, niin myös henkilöstön suhteen.

Katja ja Arto Rastaan ravintoloita ovat mm. Ravintola Penelope Helsingissä, moderni drinkkibaari Bardem, Helsingin Kulinaarinen Instituutti, jossa järjestetään kokkauskursseja yrityksille ja yksityishenkilöille, Lepakko By Xavier -henkilöstöruokaravintola, tilausravintola Ravintola Villa Hakkari Lempäälässä, Arto Rastas Catering, joka toimii ympäri Suomen, ja ravintolat Periscope ja Dining 26 Tampereella.

”Ravintolamme ovat kaikki erilaisia ja niissä tarvitaan erilaista osaamista. Staffmax osaa valita meidän tarpeisiimme juuri sopivat työntekijät.”

Monipuolisiin ravintoloihin tarvitaan monipuolista väkeä: kokkeja, tarjoilijoita, tiskaajia ja keittiöapulaisia. Jokainen ravintola on erilainen: À la carte -keittiö vaati erilaista osaamista kuin henkilöstöravintola ja catering-palvelun tarpeet ovat hyvin vaihtelevia.

”Ravintolat, baarit, buffetit, catering ja fine dining – kaikkiin löytyy ammattilaisia. Staffmax on ymmärtänyt tarpeemme erittäin hyvin.” Katja kiittää erityisesti henkilökohtaista ja sitoutunutta palvelua: ”Tulee tunne, että asiakkaasta todella huolehditaan: he pitävät henkilökohtaisesti huolta, että asiat hoituvat. Staffmaxin porukan saa aina helposti kiinni. Yhteistyö on sujunut oikein hyvin, olemme siihen todella tyytyväisiä.”

Erityisvahvuutena sesonkityö

Staffmaxin erityisvahvuus Katjan näkökulmasta on sesonkityö. Staffmaxin juuret ovat vahvasti Lapissa, ja tunturikeskuksissa liikkuu paljon sesonkityövoimaa. Verkoston hyödyntäminen tuo tehokkaasti ammattitaitoista työvoimaa muina aikoina myös Etelä-Suomeen.

Staffmaxin verkosto on vahva: työntekijöitä löytyy ympäri Suomen, ja liikkuvuus on vahvuus. Staffmaxin kautta tulleet työntekijät ovat sitoutuneita, ja Katjan mukaan ravintoloissa näkyy paljon tuttuja kasvoja töissä. ”Yrittäjänä on mukavaa, kun samat ammattitaitoiset ja luotettavat ihmiset tulevat töihin myös muihin ravintoloihimme.”

Uusimmat blogitekstit

Back To Top