skip to Main Content
Staffmax Vuokratyöntekijä

Vuokratyö on monille tuttu sana, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Vuokratyö StaffMaxilla?

Vuokratyö StaffMaxilla on turvallista ja vaivatonta! Vuokratyössä työntekijä on työsuhteessa henkilöstöpalveluyrityksen, eli meillä StaffMaxin kanssa. Ravintolat ja muut työntekijöitä tarvitsevat yritykset, eli käyttäjäyritykset, tekevät sopimuksen henkilöstöpalveluyrityksen, eli StaffMaxin kanssa työntekijöiden vuokraamisesta. Työntekijä työskentelee siis käyttäjäyrityksessä ja sen yrityksen johdon alla, jossa suorittaa työtä, esimerkiksi tekee töitä kokkina. Yksinkertaistettuna: työnantajana on StaffMax Oy, mutta työn tekemistä johtaa Ravintola X. Me hoidamme työnantajan velvoitteet, kuten palkanmaksun ja vuosilomat.

Vuokratyöntekijällä on samat velvollisuudet, kuin muillakin työntekijöillä. Olet velvollinen noudattamaan työpaikan salassapitovelvollisuutta, eikä yrityksen liikesalaisuuksia saa kertoa eteenpäin. Työntekijä on velvollinen vastaamaan työstään käyttäjäyritykselle ja noudattamaan käyttäjäyrityksen sääntöjä ja työtapoja. Työntekijän esimiehenä työvuorossa toimii Ravintola X:n esimies – voit myös itse olla tämä esimies työskennellessäsi StaffMaxin kautta.

Miksi StaffMaxille kannattaa tulla töihin?

Syitä on monia, mutta varmasti yksi parhaista asioista on se, että voit halutessasi työskennellä monessa eri paikassa, mahdollisesti jopa kuukausipalkalla, ja samalla kerryttää lomia. Työ meillä voi avata paljon uusia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia alalla. StaffMaxilla työskennellessäsi pääset halutessasi tutustumaan ja työskentelemään moniin eri ravintoloihin ja tapahtumiin Suomessa sekä ulkomailla. Suomessa meiltä löytyy paikkoja Kilpisjärveltä Hankoon, joten halutessasi voit työskennellä kesät etelässä auringonpaisteen ja meren äärellä ja talvet pohjoisen upeissa maisemissa. Majoitus on usein järjestetty meidän tai asiakasyrityksen puolesta, joten edes siitä ei tarvitse huolehtia itse.

Vuokratyö Staffmaxilla, rekrytointikonsultti Emmi Lehtimäki.

Ammattilaisilta ammattilaisille

Meillä kaikki toimistotyöntekijät ovat horeca-alan rautaisia ammattilasia, ja jotta pysymme kärryillä siitä, mitä alalla todella tapahtuu, kaikki meistä tekevät myös suorittavaa työtä asiakasravintoloissamme. Mottomme onkin ”ammattilaisilta ammattilaisille”. Voit siis olla varma, että saat tukea ja neuvoja työhösi. Neuvottelemme sinulle parhaan mahdollisen palkan ja sopimuksen – sinun etusi on myös meidän etumme. Autamme sinua kaikissa käytännön asioissa ja olemme tavoitettavissa lähes 24/7.

Back To Top