skip to Main Content
Staffmaxin Festarityöntekijä

Festarikesä!

Kevät. Aurinko paistaa, luonto (ja ihmiset) heräilee talviuniltaan, päivät pitenee… kauan odotettu kesä tulee! Lisäksi kauan odotetut festarit näyttävät tänä kesänä toteutuvan, ja se tarkoittaa sitä, että tänä kesänä, festareissa anniskelun puolella työntekijöiden tarve on suuri!

Millaista festarityöskentely on?

Festareissa anniskelun puolella työskentely on aivan omaa luokkaansa, verrattuna normaaliin baarityöskentelyyn. Festari työskentelyssä pääset helposti mukaan festaritunnelmaan ja työnlomassa saat nauttia livemusiikista ja tietty Suomen kesästä.

Mitä festarityöntekijöiltä odotetaan?

Jos olet sosiaalinen, positiivisen asenteen omaava, nopea ja osaat käyttää kassakonetta, niin nämä taidot riittävät!

Tuote valikoima festareissa on yleensä suppea ja simppeli, eli sinun ei tarvitse olla konkari baarimestari, kunhan osaat avata tölkkejä/pulloja tai laskea hanasta juomaa ja valmistaa perusjuoma sekoituksia esim. rommikola, GT, yms.

Festareissa anniskelun puolella työskentelevän baaritarjoilijan on tarkoitus myydä juhlakansalle juhlajuomaa nopealla tahdilla, joten ripeistä käsistä ja myyntitaidoista on myös hyötyä.

Työpäivät ovat pitkiä ja painottuvat viikonloppuihin (to)-pe-la, mutta toisaalta jääpähän useampi päivä viikossa nauttia kesästä kun tekee viikon työtunnit parissa kolmessa päivässä!

Mikä palkka?

Palkka sovitaan kokemuksen perusteella, mutta lähtökohtaisesti festareilla työskentelevän baaritarjoilija tuntipalkka on isompi kuin ”normi” baarityöskentelyssä.

Innostuitko?

Hyvä. Sillä meillä Staffmax:lla on tänä kesänä useampia festareita tiedossa ympäri Pohjois-Suomen!

Ota yhteys,

Teemuun • 040 551 4595

tai

Lauraan • 044 243 2998

niin suunnitellaan yhdessä sinulle festarin täyteinen kesä!

Voit myös täyttää hakemuksen alla olevista linkeistä:

Lappi • https://staffmax.fi/avoin-paikka/festarityontekija-anniskeluun-lappi/

Oulun seutu • https://staffmax.fi/avoin-paikka/festarityontekija-anniskeluun-oulun-seutu/

Kesää odotellessa!

Back To Top