skip to Main Content
Arctic Hotel Collection Työntekijä

Staffmaxilta nopea apu työvoimahaasteisiin

Arctic Hotel Collection on Rovaniemellä toimiva hotelli-ravintolakokonaisuus. Staffmax tarjoaa kahden hotellin ja kolmen ravintolan keskittymälle rekrytointipalveluita monenlaisiin tarpeisiin.

Rovaniemi on suosittu matkailukaupunki ja etenkin joulun aika ja muu talvisesonki houkuttelevat kaupunkiin suuret määrät kansainvälisiä turisteja.

Arctic Hotel Collectionilla on Rovaniemen ydinkeskustassa kaksi hotellia, joissa toimii yhteensä kolme ravintolaa: Arctic Restaurant, Monte Rosa ja Bull Bar & Grill. Ravintolat työllistävät ympärivuotisesti noin 22–25 henkilöä – sesonkien aikana henkilökunnan määrä kaksinkertaistuu.

Arctic Light Hotel on Valtakadun katseenvangitsija – vanha kauppalantalo on muutettu näyttäväksi hotelliksi ja ravintolaksi. Hotellissa sijaitseva Arctic Restaurant tarjoilee arktisia ja pohjoisia makuelämyksiä. Arctic City Hotellissa puolestaan sijaitsevat kaupungin tunnettu pihviravintola Monte Rosa ja amerikkalaistyylinen Bull Bar & Grill, jossa pääsee viihtymään rennossa pubitunnelmassa burgereista, wingseistä ja ribseistä nauttien.

Asiakaskunta koostuu paikallisista asukkaita sekä kotimaisista ja kansainvälisistä turisteista. Erityisesti sesonkiaikoina on vilkasta.

Työntekijöinä ammattitaitoisia tiimipelaajia

”Arvostamme työntekijöissämme ammattitaitoa, asiakaspalvelulähtöisyyttä ja reipasta asennetta. Tärkeää on myös työyhteisöön sopiminen”, kertoo Arctic Hotel Collectionin kehitysjohtaja Isabella Gröhn.

Staffmax palvelee hotelleja ja ravintoloita monipuolisesti. Työvoimaa rekrytoidaan ravintoloihin salin ja keittiön puolelle, hotelleihin aamupalahenkilökuntaa ja ammattilaisia kerroshoitoon, huoltoon ja vastaanottoon. Tarvittaessa Staffmax tarjoaa myös esimerkiksi vahtimestaripalveluita.

Staffmax tekee Arctic Hotel Collectionille myös rekrytointeja heidän etsiessään vakituista henkilökuntaa ja avainhenkilöitä.

Isabella Gröhn kiittää Staffmaxia erityisesti nopeasta reagoinnista ja ammattitaitoisuudesta.

”Yhteistyö Staffmaxin kanssa sujuu hienosti. Saamme nopeaa apua työvoimahaasteisiimme. He ymmärtävät hyvin meidän alaamme ja myös meitä yksittäisiä yritysasiakkaita.”

Uusimmat blogitekstit

Back To Top