skip to Main Content
Tarjoilija Katsoo Kohti Ja Hymyilee. Samalla Hän Kattaa Viinilaseja Pöytään.

Valmistumisesta suoraan töihin kokiksi tai tarjoilijaksi

Tarjoilija asettelee viinilaseja kädestään pöydälle ja hymyilee.

 

Kevät on monelle nuorelle kokille ja tarjoilijalle se aika, kun on aika jättää ammattikoulu taakseen, suunnata katse kohti työelämää ja samalla ottaa askel kohti aikuisuutta. Horeca-alan opiskelijat ovatkin jo saaneet kokemusta työelämästä vähintäänkin työssäoppimisten kautta. Lisäksi moni kokki- ja tarjoilijaopiskelija tekee koulun ohessa keikkatöitä palkallisena. On kuitenkin iso elämänmuutos siirtyä täysipäiväisesti työelämään, pois opintotukien piiristä, ja itse tienata kaikki rahansa työnteolla. Et olekaan enää opiskelija, vaan ihan oikea kokki tai tarjoilija.

Muutaman viime vuoden aikana ravintoloiden ollessa suljettuina pakon edessä, on työn, sekä työharjoitteluiden määrä ollut normaalia vähäisempi. Kynnys astua oikeasti ravintolaan töihin voi olla suurempi, kuin mitä se olisi ollut ilman rajoituksia. Jokaisessa työssä kuitenkin perehdytetään kattavasti, eikä uutta työpaikkaa kannata liikaa jännittää.

Mikäli sinulla on tilanteen takia jäänyt työharjoitteluita suorittamatta, niin meidän kautta on mahdollista suorittaa myös harjoittelu / työssäoppiminen, jopa palkallisena. Harjoittelu- / työssäoppimisjakson jälkeen työllistyy yritykseen entistä helpommin ja varmemmin.

 

Tuemme sinua työelämässä

Nuori, juuri työelämään täysipäiväisesti astuva ravintola-alan (tuleva) ammattilainen tarvitsee tukea työelämän koukeroissa. Me Staffmaxilla autamme kaikkia työntekijöitämme työsuhteeseen liittyvissä asioissa, joten meille on helppoa tulla töihin. Lisäksi mahdollistamme työpaikan vaihdon yrityksen sisällä, joten mikäli ensimmäinen työpaikka ei olekaan sinulle juuri se oikea, niin voimme etsiä sinulle yhdessä toisen paikan, jossa työskennellä. Tämäkin luo turvaa ja helpottaa työelämään siirtymistä.

Valmistuvien joukossa on myös paljon heitä, jotka ovat jo kerryttäneet kokemusta eri alalla / aloilla. Heillekin kuitenkin ravintola-ala voi olla uusi tuttavuus ja tukea tarvitaan. Me huomioimme aina työntekijän työkokemuksen, taidot, sekä kiinnostukset eri paikkoja kohtaan työpaikkaa ehdottaessamme.

Olemme henkilöstövuokrausyritys, mutta kauttamme todella moni työllistyy vakituisesti ja kokoaikaisesti. Vuokratyöpaikkaa ei siis kannata mieltää huonona asiana, sillä saat kaikki työsuhteen parhaat puolet ja lisäksi tueksi meidän rekrytointikonsultit. Neuvottelemme sinulle parhaan mahdollisen palkan ja olemme mukana tukemassa työelämääsi.

 

 

Kesätyö ravintola-alalla

Ravintola-ala on siinä tilanteessa, että hyvistä ravintolatyöntekijöistä on pulaa joka kaupungissa. Voisi siis sanoa, että hyvälle ravintola-alan työntekijälle löytyy varmasti mieluisa vakituinen työpaikka. Monesti kesän kynnyksellä uusille työntekijöille tarjotaan aluksi määräaikaista paikkaa kesäksi, tämän jälkeen on mahdollisuus jatkaa vakituisena. Kesätyö onkin loistava näytön paikka niin työntekijälle, kuin työnantajalle vakuuttaa toinen toisensa työpaikan mukavuudesta ja työntekijä taidoistaan.

Jos siis olet juuri valmistuva vailla töitä, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Löydät täältä kaikki avoimet työpaikkamme ja täältä näet alueesi yhteyshenkilöt. Autamme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan ja olemme mukana matkallasi ravintola-alan huipulle!

Seuraa meitä myös somessa, niin näet vinkkejä työnhakuun, tietoa työpaikoista, sekä muuta mielenkiintoista asiaa ravintola-alasta.

Instagram II Facebook II LinkedIn

Back To Top